keskiviikko 16. lokakuuta 2019

#60/19 Regia Pairfect Rainbow Color

Osaan tehdä kaksi samanlaista sukkaa mistä tahansa kirjavasta langasta. Regia Pairfect Colorin värit houkuttelivat kuitenkin ostamaan lankaa, jossa kahden samanlaisen sukan kutominen on tehty erityisen helpoksi. Käytännössä kerän alussa, keskikohdassa ja lopussa oli jumalattoman pitkä pätkä keltaista lankaa (katso alin kuva), jota ei ole tarkoitettu kudottavaksi. Maksat siis suolaisen hinnan vähemmästä käyttökelpoisesta langasta kuin normaalisti.

En nyt kokenut tätä lankaa sen helpommin kohdistettavaksi kuin jotain muuta. Aikamoinen toope pitää olla, jos ei näillä raidanleveyksillä onnistu muutenkin kohdistamaan. En myöskään osannut arvioida, kuinka pitkät varret uskallan tehdä, ja lankaa jäi turhan paljon yli.

Ihmettelen, miksi apulanka on iloisen keltaista, mutta sukan raitalanka likaisen keltaista. Mieluummin toisin päin, kiitos!

Regian lanka oli tavallista pehmeämpää. Koska kerin lankani aina palloiksi solmujen varalta ennen kutomisen aloittamista, meinasin tuskastua. Langassa ei ollut varsinaisia jatkossolmuja, mutta lenkkisolmuja sen sijaan oli kymmeniä. Niitä sai olla vähän väliä aukomassa, osa oli tosi tiukkoja.

Lanka: Schachenmayr Regia Pairfect Rainbow Color
Puikot: 4
Silmukoita: 48






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

8/23 Lilat Fortissima Color -sukat

Ihanan värinen lanka, ja myös erittäin luistavaa kudottavaa. Tein itselleni villasukat, jotka mahtuvat talvikenkiin.   Lanka: Schoeller Stah...